Keresés ebben a blogban

2014. december 3., szerda

KitchenBox - Gyorsan, finomat

Az a megtiszteltetés ért, hogy megkeresett egy újonnan induló vállalkozás és felajánlották: próbáljam ki szolgáltatásukat. Egyszerű de praktikus dolgot hoztak létre. A mai rohanó világban megadják azoknak az embereknek is a főzés örömét akiknek nem volt eddig idejük rá. Mert főzni az egy örömteli és viszonylag gyors folyamat, na de megtalálni a megfelelő receptet, beszerezni minden hozzávalót sok idő és így inkább marad a szendvics vagy az ételrendelés.
Ez a cég a receptválogatás és a vásárlás gondját veszi le a vállunkról. Csak ki kell választani a honlapon, hogy milyen ételt szeretnénk elkészíteni, meg kell rendelni, kifizetni és a futár házhoz hozza. Egyenlőre heti két nap szállítanak. Csinos kis dobozban van benne az összes hozzávaló, a receptkártya. Még az amatőrök is könnyedén el tudják készíteni és finomsággal meglephetik a párjukat, netán a mindig kritikus anyóst :).

Az egyik amit rendeltem az a wasabi bundás csirkemell, céklás rizottóval.
A hús már csíkokra volt vágva, csak átmosnom kellett. Minden ki volt mérve, dobozolva. Fél óra volt csupán és az étel az asztalra került. A csirkecsíkok nálunk hamar elfogytak, a két gyermekem boldogan ette azokat majd közölték, hogy vegyem csak fel a listára és többször készítsek. Csípősnek volt feltüntetve, de épp csak egy kicsit lehetett érezni a wasabi ízét. A teljességhez kelett a céklás rizs. A kettő együtt Isteni finom volt.


A férjem örömére, a KitchenBox segítségével, a hétvégén volt még Lazacfilé tarkaborsos bundában. Elviekben 2 személyes adagot kaptam és készítettem el, de az én párom egymaga eltűntette a lazacot. Nagyon szép volt a hús, minden hozzávaló friss volt és igen, ez az étel is 25-30 perc alatt az asztalra került :).Hétfőre maradt még egy féle finomság elkészítése, és az sertésfilé Stroganoff módra. Viszonylag egyszerűen elkészíthető ez is, maximálisan a kezem alá dolgoztak. A hús felvágva, minden kimérve, pontos elkészítési mód leírva. Ez készült legtovább, kb 45 perc, de csak azért mert a húsnak meg kellett puhulnia. Csalódást nem okozott :) Finom volt.Az egyetlen ami zavart az a rengeteg műanyag doboz, tálka. Az biztos, hogy így sokkal mutatósabb kirakni az asztalra az összes hozzávalót, de én a boltban se kérem a táskákat, mert inkább papírdobozba pakolok.

Az összkép az maximálisan pozitív. Sokaknak jól jön, hogy különösebb időráfordítás nélkül tud finom ételt tenni az asztalra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése